Sudet Jalkapallo | Kouvola

Maarit Gummerus Susien uusin sopimuspelaaja

Maarit Gummerus tekee paluun jalkapallokentille. Parin vuoden tauon jälkeen jälleen nappulakengät jalkaan laittava pelaaja tuo valtavasti kokemusta mukanaan. Maarit on pitänyt kuntoaan yllä monipuolisesti näinä parina vuotena, jotka hän on ollut poissa. Menneen talven hän pelasi salibandyä Naisten Liigassa kotkalaisessa Crackersissa ja sitä ennen Naisten Ykkösessä Susissa.

Maarit on harjoitellut joukkueen mukana parin viikon ajan. Kipinä pelaamiseen syttyi uudelleen, eikä sopimuksen teolle ollut mitään estettä. Pelipaikka löytynee keskientältä, mutta monipuolisena pelaajana muutkin paikat käyvät. Joukkue toivottaa hänet tervetulleeksi mukaan.

”Tarkoitus oli olla mukana vain hierojan roolissa. Joukkueen pelaajamäärä näytti kuitenkin sen verran huolestuttavalta, että aloimme käydä keskustelua siitä, josko voisin olla avuksi myös kentällä. Toivon, että pystyn mukana olemisellani vähentämään muiden pelaajien liiallista rasitusta ja tuomaan yhden vaihtoehdon lisää pelaajavaihtoihin.  Muut pelaajat ovat ottaneet minut hyvin vastaan treeneissä ja joukkueessa on vallinnut positiivinen ja iloinen ilmapiiri, joten sinne on ollut helppo palata.  Hommia tehdään rakkaudesta lajiin, pyrkimyksenä auttaa säilyttämään paikkakunnalla tasokas naisten joukkue niitä tulevaisuuden lahjakkaita tyttöpelaajia varten, joilla on halua mennä lajin parissa eteenpäin.”

Ensimmäisen kerran Maarit on kokoonpanossa mukana jo tulevana lauantaina 23.4.2016. Sudet kohtaavat tällöin Vantaan Jalkapalloseuran Kymenlaakson Sähkö stadionilla. Ottelu alkaa klo 15.00.