Sudet Jalkapallo | Kouvola

Otteluennakko: FC Kiffen – Sudet

Otteluennakko

Otteluennakko

Lauantaina Sudet kohtaa legendaarisella Töölön pallokentällä yhtä legendaarisen FC Kiffenin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Kouvolan keskuskentällä Mustien Hurmureitten ryöstöretkeen numeroin 1-2. Nyt Susilauma on valmiina ryöstämään pisteet takaisin.

Kiffen on sarjataulukossa pisteen susilaumaa edellä ja nyt jos koskaan on jokainen piste tärkeä. Sudet on otteluun henkisesti ja fyysiseti valmis, ja MP pelin tappion karvas kalkki on nielty ja laumaan on herännyt Susihenki.

Päävalmentaja Toni Lindberg käväisi Susien toimistolla kertomassa mietteitä tulevasta ottelusta. Haastattelussa kerrotaan laittaako Sudet Bolliksella dörtsit poseen ettei frysaa ineen. Päävalmentajalta löytyi myös oikea vastaus kysymykseen, kumpi seura on haalinut enemmän suomenmestaruuspokaaleja vitriiniin, Sudet jääpallossa vai Kiffen jääkiekossa?

Fc Kiffen - Sudet 16.9. ennakko | Sudet Jalkapallo | Kouvola

FC Kiffen - Sudet

la 16.9.2017 klo 18.30
Bollis, Stadi

Otteluseuranta SPL:
tulospalvelu/ottelu&778405

Sudet Edustus | Miehet
sudetjalkapallo.fi/edustus/miehet

FC Kiffen
fckiffen.fi

Sudet matkustaa vieraspeleihin turvallisesti Anjalankosken Linjan kyydissä.

Tue seuraa, Pitkäveto aina tästä linkistä
veikkaus.fi/?myPartnerId=710786

Pitkäveto kohde 5979 FC Kiffen – Sudet 1,70 – 3,90 – 3,65

#sudetjalkapallo #liikuhyvässälaumassa #sudet105 #sudetulvoo #kannustamua #kouvola #urheilukaupunki #visitkouvola #sudetmiehet #kakkonen #kakkonen2017 #kiffen #fckiffen #futisonparasta #futisonparastapaikanpäällä #same_eyes #mainosfirma #anjalankoskenlinja #changingthegame #lupapuuttua