Jouluksi kotiin – Korian Palvilihan makoisa ja mehevä kinkkurulla

Tilaa nyt Korian Palvilihan sisäpaistista valmistettu paistovalmis luuton kinkkurulla, vain 9 € / kg. Vaihtoehtoina pienempään nälkään, esim. aamiaiseksi tai matkaevääksi sopiva 3kg kinkkurulla tai lounaaksi asti riittävä 5kg rulla. Tai voihan näitä tilata samantien useammankin, jos aikoo säästää tämän herkun joulupöytään asti… Tilaamalla Korian Palvilihan joulukinkun tuet samalla Sudet Jalkapallon junioritoimintaa.

esimerkkihinnat:
3kg kinkkurulla = 27 €
5kg kinkkurulla = 45 €

Maksu- ja nouto-ohjeet:

  • kinkut noudetaan Korian Palvilihan myymälästä
  • maksu noudettaessa (käteinen ja pankkikortti)
  • Kirjapainontie 4 45610 KORIA
  • karttalinkki goo.gl/maps/TT99RAwZZxs
  • noutopäivät torstai 20.12 ja perjantai 21.12.
  • myymälän aukioloajat to-pe 07.00-17.00

Tilausten viimeinen jättöaika oli 5.12 klo 9.00. 

Sudet Jalkapallo ja Korian Palviliha toivottaa Sinulle maistuvaa Joulua!

Korian Palviliha Oy
Kirjapainontie 4
45610 KORIA
palviliha.fi

TUOTEKUVAUS

  • Joulukinkkurulla ilman luuta (raaka)
  • 3 kg tai 5 kg kinkkurulla

PAISTOVINKKI

  1. Ota kinkku huoneenlämpöön ennen paistamista. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 ºC uuniin laitettaessa.
  2. Laita kinkku uuniritilälle silavapuoli ylöspäin.
  3. Laita lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan.
  4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen ajan, jotta uuni pysyy kosteana.
  5. Uunin lämpö 100 – 125 ºC (kiertoilmauunissa 80 – 100 ºC). Paistoaika-arvio on 60 – 70 min / kg.
  6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72 – 77 ºC. Nosta kinkku uunista ja peitä foliolla.
  7. Poista verkko jäähtyneestä kinkusta.

KUORRUTUS

  1. Kuorruta pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja kokonaisilla neilikoilla.
  2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 ºC).

SÄILYTYS
Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 ºC).

Lisää paistovinkkejä Korian Palvilihan asiantuntevilta myyjiltä, vaikkapa kinkkua noudettaessa.